Beograd, 20.avgust 2016. godine. Za prvih deset meseci – od kada članovi NPSS-a iz beogradskog regiona imaju mogućnost da besplatno, u organizaciji NPSS-a, borave na Zlatiboru u apartmanima „Zlatiborski konaci“ boravilo je 100 porodica. Predstavnici NPSS-a najavljuju nastavak ovakvih akcija za svoje članove.

Predstavnici regiona Beograd zakupili su komforan apartman na Zlatiboru u oktobru prošle godine kako bi članovi NPSS-a mogli besplatno da borave na jednoj od najlepših srpskih planina. Posetiocima apartmana, pored čistog vazduha, zelenila i prelepe prirode na raspolaganju su dve prostorije, oko 50 m2 i kompletno opremljena kuhinja. Svaka sindikalna podružnica ima svoje, unapred određene termine, a ko će i kada biti gost na Zlatiboru zainteresovani članovi su se dogovorali sa predstavnikom svoje sindikalne podružnice.

Svestan situacije u kojoj se mnogi policijski službenici nalaze, sa malim platama, velikim dugovima i nemogućnošću da svojim porodicama obezbede boravak na moru ili planini, region Beograd je, pored korišćenja apartmana na Zlatiboru, svojim članovima prošle godine obezbedio i besplatan boravak na moru u Grčkoj, Divčibarama i Sokobanji.

Svi članovi NPSS-a, iz beogradskog regiona, koji su zainteresovani za besplatan boravak na Zlatiboru, treba da se jave predstavnicima sindikalnih podružnica ili centrali NPSS-a.

Pošto za boravak na Zlatiboru vlada velika zainteresovanost, NPSS sa zadovoljstvom obaveštava prijatelje i kolege iz NPSS-a da će nastaviti da obezbeđuje besplatan boravak na ovoj planini za svoje članove a trudiće se i da u narednom periodu dopuni i proširi ponudu i na ostale regione.

NPSS se zahvaljuje svima na saradnji i ukazanom poverenju.