Beograd, 24.04.2018. Uzimajući u obzir značaj visokog obrazovanja u svim društvenim tokovima i želju da svojim članovima isto učini dostupnijim Nezavisni policijski sindikat Srbije potpisao je sporazum o saradnji sa Fakultetom za diplomatiju i bezbednost (FDB) iz Beograda.

Fakultet za diplomatiju i bezbednost zauzima važno mesto u sistemu visokog obrazovanja naše zemlje. Imajući u vidu da je bezbednost prevashodni cilj policijske profesije NPSS je u prethodnom periodu ugovorom sa ovom visokoškolskom ustanovom ozvaničio saradnju kako bi policijski službenici mogli dodatno da unaprede svoja znanja uz pomoć stručnih predavača.

Ugovorom je predviđeno da članovima Sindikata i članovima njihovih užih porodica bude na raspolaganju školovanje uz 10% umanjenja ukupne godišnje školarine i mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata bez kamate putem administrativne zabrane, kako na osnovnim tako i na višim studijskim programima. Pored realizacije nastavnih aktivnosti po povoljnijim cenama, Fakultet će takođe organizovati stručne i naučne skupove, kao i specijalizovane edukacije i seminare na kojima će određeni broj članova Sindikata moći da uzme učešće.

Press NPSS