Banja Koviljača, 09.10.2017.Nedavno su u Banji Koviljači održane sportske igre u organizaciji Nezavisnog policijskog sindikata Srbije, regiona Zapadna Srbija. Veliki broj učesnika i gostiju okupio se u sportskoj hali OŠ “Vera Blagojević”.

Među brojnim učesnicima iz regoiona Zapadne Srbije našle su se i ekipe policijskih stanica iz ostalih regionalnih odbora Nezavisnog policijskog sindikata Srbije. Kako Nezavisni policijski sindikat Srbije uspešno sarađuje i sa sindikatima policije iz regiona na ovim sportskim igrama za učešće su pozvane i ekipe Nezavisnog sindikata policije Makedonije i Sindikata policije iz Bijeljine, Republika Srpska.

Predsednik NPSS-a, Miloš Jelenković , otvorio je sportske igre i pozdravio sve goste i učesnike, a početni udarac na fudbalskoj utakmici svečano je izveo furbaler Miloš Kaldesić, sin nedavno preminulog policijskog službenika PS Krupanj, Jovice Keldesića. Pored fudbala, učesnici su se takmičili u košarci, nadvlačenju konopca i pikadu. Po završetku takmičarskog dela najboljima iz svih disciplina uručeni su pehari.

Posle uspešnog sportskog dana, održan je radni sastanak. Razmenjena su iskustva i utvrđeni dalji pravci delovanja sindikata uz zajednički zaključak sa da su ovakva okupljanja posebno korisna jer policijski službenici imaju priliku da na kratko odmore od stresa sa kojim se svakodnevno susreću na poslu.

               

Press NPSS