Badovinci, 16.12.2017.Nezavisni policijski sindikat Srbije (NPSS) u svom delovanju kao osnovni postulat ističe upravo da je sindikat svih članova. To su na delu i pokazali predstavnici NPSS-a za region Zapadne Srbije.

Predstavnici NPSS SGP Badovinci obišli su danas kolegu i člana sindikata koji se oporavlja nakon operacije i uručili mu prigodan poklon. Pripadnik granične policije Mišel Vujković podvrgao se hitnoj hirurškoj intervenciji, a predstavnici NPSS-a su ga posetili i informisali se o njegovom zdravstvenom stanju kao i o eventualnoj pomoći, ukoliko je potrebna.

Posao policijskih službenika je jedan od vodećih po stepenu stresa i opasnosti, a to se sve odražava na njihovo zdravstveno stanje. Kao policijski sindikat koji prevashodno brine o ostvarenju prava policijskih službenika, NPSS ne zanemaruje ni ostale probleme sa kojima se svakodnevno susreću policijski službenici. U skladu sa svojim mogućnostima Sindikat izlazi u susret svakom svom članu, jer oni svakodnevno rizikuju svoje živote zbog bezbednosti svih nas.

Milos 2Nezavisni policijski sindikat Srbije svakodnevno radi u korist svojih članova, ali i svih radnika MUP-a. Uvek ćemo stati uz policijske službenike koji svoj posao časno obavljaju, ali i uz njihove porodice. Pored pravne i materijalne pomoći, u određenim teškim trenucima u životu važno je da naše kolege znaju da nisu prepušteni sami sebi i da postoji organizacija na koju mogu da se oslone. “ Miloš Jelenković, predsednik NPSS-a.

Press NPSS