25.01.2018. Od pre nekoliko dana Nezavisni policijski sindikat Srbije bogatiji je za još jednu podružnicu. Na inicijativu radnika PU Jagodina Sindikat je otvorio podružnicu i imenovao rukovodstvo.

Na sastanku koji je održan u Jagodini za rukovodioca podružnice postavljena je Rupić Nevena, oficir odeljenja policije. Sve dodatne informacije vezano za rad Sindikata zainteresovani će, za sada, moći da dobiju od predsednice Rupić na 066-6777724. Otvaranje nove podružnice govori u prilog činjenici da sve više kolega prepoznaje rad NPSS-a i iz tog razloga mu i ukazuje poverenje. U Jagodini je za vrlo kratko vreme Sindikatu pristupilo preko 50 novih članova. Svi članovi iz ove PU sada mogu da se direktno obrate predstavniku Sindikata i izlože svoje probleme, kako bi Sindikat mogao pravovremeno da reaguje.

Nezavisni policijski sindikat Srbije otvaranjem nove podružnice nastavlja sa svojom težnjom da se sindikat što više približi svojim članovima. Upravo grananjem strukture sindikata i dobrom koordinacijom biće olakšano pronalaženje rešenja za probleme sa kojima se pripadnici policije svakodnevno susreću.

Press NPSS