Šabac, 15.03.2018. U organizaciji Nezavisnog policijskog sindikata Srbije, podružnice Šabac svim pripadnicima PU Šabac i oragnizacionih jedinica u okviru iste omogućeni su besplatni specijalistički pregledi u PWL Vision oftalmološkom centru.

Nezavisni polcijski sindikat Srbije se pored pravne pomoći trudi da svojim članovima obezbedi različite beneficije. Ovoga puta je NPSS Šabac to učinio uz pomoć PWL Vision i to za sve zaposlene u područnoj PU, bez izuzetka. Pregledi su organizovani u dva termina u Policijskoj ispostavi i u OKP-u, pa je u toku četiri dana obavljeno oko 300 pregleda. Besplatan pregled obuhvatao je određivanje dioptrije, merenje zakrivljenosti rožnjače i merenje očnog pritiska, a pored toga omogućena je kupovina naočara na rate, putem administrativne zabrane.

Kako PWL kompanija posluje i u oblasti tekstila, zahvaljujući NPSS-u Šabac za pripadnike PU Šabac obezbeđena je i kupovina policijskih majica po povoljnijim cenama.

Nezavisni policijski sindikat Srbije, imajući u vidu ekonomsko-socijalni položaj u kom se nalaze policijski službenici, će nastaviti da saradnjom sa različitim privrednim subjektima obezbeđuje beneficije za svoje članove, ali i za sve ostale pripadnike MUP-a kada za to postoji mogućnost.

Press NPSS