Prokuplje, 25.04.2018. U Prokuplju je otvorena nova sindikalna podružnica Nezavisnog policijskog sindikata Srbije. Nakon sastanka i imenovanja rukovodsva dogovorene su dalje smernice u delovanju SP u okviru ove organizacione jedinice.

Rukovodstvo Nezavisnog policijskog sindikata Srbije je na današnjem sastanku u Odeljenju za vanredne situacije u Prokuplju nakon interesovanja zaposlenih osnovalo sindikalnu podružnicu u okviru ovog odeljenja. Za poverenika je imenovan Nikola Mandić.
Interesovanje zaposlenih u MUP-u za pridruživanje NPSS-u samo je dokaz da je sindikat na pravom putu. Iz tog razloga će i u buduće nastojati da saradnjom sa različitim privrednim subjektima obezbedi različite beneficije za članove, ali i najkvalitetniju pravnu zaštitu kako bi njihova prava bila na najbolji način zaštićena.

Nezavisni policijski sindikat Srbije kroz jačanje svoje strukture postaje pristupačniji svim pripadnicima MUP-a kojima su na neki način ugrožena prava radnika. Iz tog razloga nastaviće sa otvaranjem podružnica kako bi mogao što operativnije da funkcioniše, a sve u korist sadašnjih i budućih članova.

Press NPSS