Kruševac, 08.05.2018. Nezavisni policijski sindikat Srbije bogatiji je za još jednu organizacionu jedinicu, a to znači i za još kolega koji su prepoznali rad NPSS-a kao sebi blizak. Na konstitutivnom sastanku u Kruševcu rukovodstvo Sindikata oformilo je podružnicu u okviru ove Policijske uprave.

Nakon Surčina, Jagodine, Bačke Palanke, Odeljenja za vanredne situacije u Vranju i Prokuplju i kolege u Kruševcu su odlučile da svoje poverenje ukažu Nezavisnom policijskom sindikatu Srbije. Oni su već dobili svog sindikalnog predstavnika od koga mogu dobiti informacije oko svih vidova pomoći, privilegija i podrške koje ovaj sindikat pruža svojim članovima. Istim putem je krenuo i Kruševac.

Na sastanku je za predsednika podružnice imenovana Lukić Milena iz Uprave saobraćajne policije, kojoj će u buduće dosadašnji članovi, ali i sve zainteresovane kolege, moći da se obrate vezano za aktivnosti Sindikata direktno ili na br. 066-8084778.

Nezavisni policijski sindikat Srbije za svoje članove ima obezbeđenu besplatnu pravnu pomoć, a za njihova prava su uvek je spreman da se založi kvalitetan tim pravnika Sindikata. Pored osnove, odnosno borbe za održavanje i poboljšanje radno-pravnog statusa zaposlenih u MUP-u, NPSS saradnjom sa različitim privrednim subjektima za svoje članove obezbeđuje različite beneficije. Na kraju, sve svoje aktivnosti Sindikat, unmnožavanjem organizacionih jedinica, približava svakom članu i to sve veći broj zaposlenih u MUP-u prepoznaje.

Press NPSS