Ohrid, 22.05.2018. U organizaciji Nezvisnog policijskog sindikata Srbije, podružnice Šabac proteklog vikenda organizovano je putuvanje za članove NPSS-a na Ohrid. U okviru putovanja oragnizovan je i sastanak sa predstavnicima Nezavisnog sindikata policije Makedonije.

Podružnica Šabac potpomognuta NPSS regionom zapadne Srbije za vikend je organizovala putovanje na Ohrid za svoje članove, ali i goste iz ostalih strukturnih jedinica sindikata. Pored članova iz Šapca poseti Makedoniji pridružili su se i predstavnici Beograda, Požarevca, Uba, Loznice, Vranja, regiona istočne Srbije i centrale sindikata. 50 policijskih službenika i njihovih kolega imali su prilike da dva dana uživaju u lepotama grada i okoline, a pre svega u onome što čini specifičnim ovaj makedonski grad – jezero Ohrid. Zahvaljujući organiyaciji Neyavisnog policijskog sindikata Srbije i saradnji sa Nezavisnim sindikatom policije Makedonije mogli su na kratko da se rasterete svakodnevnog stresa koji nosi posao policijskog službenika.

Kako bi boravak bio ugodan i kompletan potrudili su se i domaćini, odnosno predstavnik NSP-a za Ohrid Bogoja Prenzoski. Prisustvo rukovodstva NPSS-a iskorišćeno je i da se održi sastanak sa predstavnicima NSP-a na kome je bilo reči o proširenju saradnje dva sindikata, ali i o mogućnosti da se slična poseta na jesen obavi od strane kolega iz Makedonije. U znak zahvalnosti na gostoprimstvu uručeni su prigodni pokloni kolegama iz Makedonije, ali i domaćinima Vili Lovec.

Press NPSS