Beograd, 26.06.2018. Predstavnici Nezavisnog policijskog sindikata Srbije (NPSS) danas su obišli bazu Žandarmerije u Lipovici, a sve povodom donacije NPSS ovoj bazi u vidu opremanja i adaptacije sportskog terena. Zahvaljujući angažovanju i saradnji sa specijalističkom četom beogradskog odreda Žandarmerije ovaj projekat je uspešno završen.

Nezavisni policijski sindikat Srbije ranije je u razgovoru sa predstavnicima Žandarmerije dobio informaciju da u bazi u Lipovici postoji potreba za sanacijom i opremanjem sportskog terena. Predstavnici Sindikata su obišli bazu i dogovorili da se u najkraćem roku pronađe mogućnost da se teren ogradi i prilagodi nameni. Ograđivanje terena je bilo neophodno kako bi se olakšalo njegovo korišćenje i kako bi pripadnici Žandarmerije mogli nesmetano da obavljaju svoje obavezne fizičke aktivnosti i da kvalitetno koriste svoje slobodno vreme koje imaju u bazi.

Rukovodstvo Sindikata je ovom prilikom i razgovaralo sa predstavnicima Žandarmerije o ostalim problemima sa kojima se susreću.

Današnjom posetom i razgovorom sa pripadnicima Žandarmerije predstavnici Sindikata uverili su se da je investicija uspešno završena i u potpunosti opravdana, a da će pripadnici Žandarmerije u buduće moći jako lakše i bolje da koriste sportski teren koji se nalazi u bazi. Upravo ovo potvrđuje i povratna informacija koju su predstavnici NPSS-a danas dobili u bazi u Lipovici gde su prisutni pripadnici potvrdili da su u ovom sindikatu baš zbog toga što je jedan od retkih na policijskoj sceni koji stoji iza svojih obećanja.

Nezavisni policijski sindikat Srbije često u svojim istupanjima ističe da  nije sindikat jednog čoveka, već svih članova i to se u praksi pokazuje kao tačno. Dokaz za to su zadovoljni članovi, ali i sve veće interesovanje i priliv novih. Upravo ono što je Sindikat i obećao pripadnicima Beogradskog odreda Žandarmerije to je u najkraćem roku i završio. Zadovoljstvo naših članova nam je najveća satisfakcija i uvek ćemo u skladu sa svojim mogućnostima izlaziti u susret kako bi olakšali život i rad policijskih službenika.” Miloš Jelenković, predsednik NPSS-a.

Press NPSS