Niš, 17.09.2018. U organizaciji Nezavisnog policijskog sindikata Srbije realizovano je još jedno putovanje na Ohrid. Ovoga puta NPSS region Istočne Srbije je za članove organizovao trodnevno putovanje na Ohrid, a i ova poseta je iskorišćena da se održi sastanak sa predstavnicima Nezavisnog sindikata policije Makedonije.

Prethodnog vikenda članovi Nnezavisnog policijskog sindikata Srbije, regiona istočne Srbije, njih 60ak mogli su na kratko da zaborave na svakodnevne obaveze i stres koji nosi policijski posao i da predah potraže na Ohridskom jezeru. Oni su imali prilike da uživaju u ljubaznosti domaćina i lepotama ovog grada, ali i nadaleko poznatog Ohridskog jezera i okoline.

Poseta nije bila samo neformalnog karaktera, već je adekvatno iskorišćena i održan je sastanak sa rukovodstvom Nezavisnog sindikata policije Makedonije. Predstavnici dva sindikata razgovarali su o trenutnoj situaciji na policijskoj sindkalnoj sceni dve zemlje, ali i razmenili iskustva koja će svima značiti u daljem sindikalnom delovanju. Takođe su dogovorene smernice dalje, sada već uspešne, saradnje dva sindikata u cilju obezbeđivanja različitih beneficija i poboljšanja statusa policijskih službenika.

Press NPSS