Beograd, 19.11.2018. Nezavisni policijski sindikat Srbije sve češće ima priliku da se pohvali da u svojim redovima ima ozbiljne sportiste koji, pored zapaženog uspeha u sportu, časno i predano obavljaju policijski posao. Ovom prilikom sve čestitke upućujemo policijskom službeniku Dejanu Beljincu za osvojene medalje na državnom i balkanskom prvenstvu u bodibildingu.

Svako ko se bavi ili se nekad bavio sportom zna koliko je potrebno odricanja da bi se postigao uspeh. Sa druge strane policijska profesija kao jedna od najopasnijih i najodgovornijih zahteva dosta posvećenosti i odricanja. Ipak postoje oni koji uspeju da pomire ove dve zahtevne strane i da budu uspešni i u jednoj i u drugoj. Jedan od njih je policijski službenik PS Rakovica Dejan Beljinac (42) koji je početkom novembra na Prvenstvu Srbije u bodibildingu u kategoriji IFBB-a do 80 kg osvojio 3. mesto i ponovio prošlogodišnji uspeh. U vikendu za nama Beljinac je zabeležio još jedan uspeh na Otvorenom balkanskom kupu u kategoriji IFBB-a do 80kg gde je osvojio 1. mesto, dok je u kategoriji Muscular men’s physique osvojio 2. mesto.

Beljinac se bodibildingom bavi nekih desetak godina, a u ovoj disciplini se aktivno takmiči poslednje dve godine. On i brojne kolege koje nižu uspehe u različitim sportovima pokazatelj su da se upornošću može mnogo postići. Ponosni smo što ovakve kolege imamo u svojim redovima. Naročito što su kao takvi oni primer za sve buduće policijske službenike, ali i sve mlade ljude.

Press NPSS