Nezavisni policijski sindikat Srbije je u saradnji sa Privatnim zdravstvenim popustom (PZP) omogućio svojim članovima da, putem administrativne zabrane na 12 mesečnih rata, postanu vlasnici kartice Privatnog zdravstvenog popusta, koja će omogućiti svim članovima porodice jeftinije, brže i kvalitetnije lečenje u medicinskim ustanovama, stomatološkim ordinacijama, laboratorijama i veterinarskim ustanovama.

PZP lojalti kartica omogućava svim članovima porodice, kao i njihovim kućnim ljubimcima, popuste za neograničeni broj poseta zdravstvenim ustanovama koje su članovi PZP kluba, odnosno, kada se lojalti klub proširi i na susedne države, i u zdravstvenim ustanovama na njihovim teritorijama.

Lojalti sistem PZP je inovativan, originalan i izuzetno koristan jer umnogome štedi kućni budžet, budući da lojalti karticom građani ostvaruju popust do 50 odsto na neograničeni broj poseta, a sam popust obračunava se na celokupan iznos zdravstvene usluge.

Kartica važi 365 dana, sa mogućstvom produžetka. Standarna cena jedne PZP lojalti kartice je 2.399 dinara na godišnjem nivou, a sve prijave vrše se preko ovlašćenih lica za prodaju PZP lojalti kartica.

Za sve dodatne informacije, pogodnosti i načine njihovog stvarivanja možete da kontaktirate potpredsednika NPSS Gorana Jovanovića na telefon 066-6777-23, kao i predstavnika PZP Miloša Eremića na 061-761-8527.