Nezavisni policijski sindikat Srbije bori se već punih deset godina za prava policijskih službenika i za poboljšanje uslova na radu tokom obavljanja jednog od najzahtevnijih poslova u državi, istovremeno uz pružanje pomoći svim svojim članovima kojima je svaka pomoć dobrodošla.

Tokom tih deset godina postali smo adresa na koju mogu da se obrate oni koji se osećaju obespravljenima, oni kojima dobro dođe svaka pogodnost prilikom rešavanja svakodnevnih problema i oni kojima je potrebna pravna pomoć. I ne nameravamo da se zaustavimo…

Naprotiv, ovaj lep jubilej i desetogodišnjicu postojanja nećemo iskoristiti za slavlje, već kao svojevrstan pogon da budemo bolji u budućnosti, ojačani spoznajom koliko smo toga uradili u proteklom periodu.

Jedna od stavki koja nas je izdvajala bila je i spoznaja vrednosti delovanja na internetu i na društvenim mrežama, budući da smo među prvima na taj način osnažili svakodnevni kontakt i sa članstvom i sa poslodavcem, što je NPSS i učinilo prepoznatljivim društvenim činiocem. Iz tog razloga smo, povodom desetogodišnjice rada sindikata, odlučili da redizajniramo naš internet domen.

Dizajn sajta je unapređen i modernizovan, pri čemu se vodilo računa da novi sajt bude što pregledniji i jednostavniji za korišćenje, a pre svega da svaki naš član u svakom trenutku raspolaže potrebnim informacijama. Sajt se sada lakše učitava, ima moderniji izgled, a uz sve to ide i aktivnije prisustvo na društvenim mrežama, što je samo deo stalnog rada sindikata u nameri da ponudimo kvalitetno informisanje o svim novostima koje se tiču pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Domen http://www.npssrbije.rs u potpunosti je u skladu sa aktuelnim trendovima, kako u dizajnu tako i u svojoj funkcionalnosti. Što nam daje razlog da verujemo da ćemo zajednički otvarati nove vidike i zajednički sticati nova iskustva.

Do nekog sledećeg jubileja, kada ćemo svi zajedno biti još uspešniji.