Nezavisni policijski sindikat Srbije nastavlja da pomaže policijskim stanicama širom Srbije, pa su predstavnici NPSS juče uručili donaciju kolegama u Petrovcu na Mlavi.

Potpredsednik NPSS Dejan Stankov i Marko Đurić, predsednik sindikalne podružnice u Požarevcu, predali su tamošnjem rukovodstvu računar, a tom prilikom su i razgovarali o problemima sa kojima se suočavaju policijski službenici u Petrovcu na Mlavi, kao i o daljoj saradnji.

Rukovodstvo NPSS će u narednom periodu akcenat staviti na rad na terenu i obilazak sindikalnih podružnica, kako bismo u razgovorima sa članovima našeg sindikata i ostalim kolegama čuli sa kakvim se poteškoćama susreću i pronašli načine da im izađemo u susret i pomognemo.

Kada nam policijski službenici saopšte koje im nedaće otežavaju posao, tražićemo najbolje i najefikasnije rešenje u skladu sa pravnim mogućnostima. Naše kolege obavljaju jednu od najodgovornijih i najopasnijih dužnosti u društvu, stoga želimo da ih rasteretimo koliko god je to u našoj mogućnosti i da im obezbedimo različite beneficije, kako bi mogli što efikasnije da se brinu o bezbednosti naših građana i njihove imovine.

Takođe, ovakvim i sličnim donacijama nastavićemo da poboljšavamo uslove rada u policijskim stanicama.