Vreme je da sve svoje podele ostavimo po strani, jer iznad svega se nalazi ljudski život. Svi zajedno pokažimo hrabrost, odlučnost i humanost!

Dragan Selmonaj, sin policijskog službenika PS Vrbas, Selmonaj Jovana nalazi se u teškom stanju usled duge i teže bolesti.

Nezavisni policijski sindikat Srbije, u skladu sa svojim mogućnostima pruža konstantnu sveobuhvatnu pomoć, ali ovim putem i apeluje na sveukupnu javnost, kolege i sve koji su u mogućnosti da pomognu.

Selmonaj Dragan je po rođenju dobio zaraznu žuticu, što je uzrokovalo krvarenje na mozgu i komu iz koje se probudio posle sedamnaest dana, nakon čega mu je dijagnostifikovana cerebralna paraliza i simptomatski rizičan razvoj. Bez obzira na bolest, Dragan je uvek veseo i nasmejan, pun nežnosti i ljubavi za sve. Kao jedino dete uvek bio mažen i obasipan pažnjom i ljubavlju svojih roditelja, rođaka i prijatelja pa se težina bolesti gotovo nije primećivala sve do decembra 2017. godine, kada mu je desno plućno krilo otkazalo, zbog čega je ležao na Instititu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici kada mu je dijagnostifikovana hronična plućna insuficijencija.Uz podršku roditelja preživeo je nekoliko sepsi, dekubituse, enormni gubitak telesne težine i ne gubeći želju za životom postajao je sve jači i hrabriji. Da bi se Dragan posle godinu i devet meseci vratio iz bolnice u porodično gnezdo, potrebni su mu respirator za invanzivnu ventilaciju, oksigenator, aparat za sukciju, pulsni oksimetar, medikamenti, suplementi i mediciski potrošni materijal.

Za Draganovo bolje sutra! Budimo humani! Pomozimo Draganu!!!!

Takođe, pomoć može da se pruži I preko Humanitarne fondacije “BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić” i to: Slanjem SMS poruke: Upišimo 697 i pošaljimo SMS na 3030, Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human697 i pošaljimo SMS na 455, Uplatom na dinarski račun: 160-552140-28, Uplatom na devizni račun: 00-540-0004242.3 IBAN: RS35160005400004242392 SWIFT/BIC: DBDBRSBG, Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj, Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Hvala unapred!

Press NPSS