BEOGRAD, 24.10.2019 god.

 Nezavisni policijski sindikat Srbije, kao sindikalna organizacija koja pripada svakom članu, prepoznaje i svakodnevno pokazuje u kojoj meri je aktivnost sindikata na lokalu značajna, naročito kroz volonterski aktivizam kao pomoć kolegama u određenoj zajednici.

Poštujući usvojeni plan rada I program aktivnosti, a Odlukom Glavnog odbora Nezavisnog policijskog sindikata Srbije na konstantnom sprovođenju aktivnosti na terenu i održavanju kontakta sa članstvom širom Srbije, potpredsednik NPSS-a Filipović Nenad održao je radni sastanak sa našim članovima i kolegama tokom obilaska PS Palilula.

Tom prilikom, u kontaktu sa zaposlenima I rukovodiocima, utvrđeno je da u ovoj policijskoj stanici nema naročitih I izraženih problema u radu i u vezi sa radom, kao i da sve funkcioniše na zavidnom nivou, te se takvo stanje odražava i na rezultate rada policijskih službenika. Između ostalog, održan je sastanak I sa policijskim službenicima koji poslove obavljaju u okviru Odeljenja za suzbijanje kriminaliteta PS Palilula, te NPSS ovom prilikom želi da istakne i pohvali rad policijskih službenika OZSK koji takođe ostvaruju izuzetne rezultate u radu. Poseban osvrt I pohvalu zaslužuju koleginice I kolege čije je zaduženje rad po krivičnim delima Nasilja u porodici I koji uz veliku ličnu žrtvu I lična odricanja danonoćno dežuraju I profesionalno I odlučno obavljaju svoj posao. Nakon toga, potpredsednik NPSS Filipović Nenad uručio je donaciju dva štampača marke „Samsung“, koje će koristiti policijski službenici PS Palilula, I što će, verujemo, olakšati rad i izazove koji se, po vokaciji profesije, svakodnevno nalaze ispred svakog policijskog službenika.

“Policijska stanica Palilula je jako važan I neizostavan segment sveukupne bezbednosti građana glavnog grada, tako da se posebna pažnja mora usmeriti na policijske službenike te organizacione jedinice. Svakako da je, prvenstveno zadovoljan policajac – dobar policajac. Imajući to na umu, nastavićemo da se svakodnevno borimo i da podržavamo naše članstvo, ali i da mu omogućavamo različite beneficije I benefite kako bismo popravili radne i životne uslove radnika MUP-a” naglasio je povodom uručenja donacije predsednik NPSS Miloš Jelenković.

 

 

Press NPSS