MI POSTOJIMO ZBOG VAS,

Prvi i osnovni zadatak Nezavisnog policijskog sindikata Srbije je vraćanje I jačanje poverenja članstva i zaposlenih u naš sindikat kroz razne vizije I projekte. Primarni deo rada sindikata u odnosu sa poslodavcem je poboljšanje uslova I kvaliteta rada, a sekundarni deo rada su razne privilegije za članove od kupovina, odmora, rekreacija itd…

Uzmajući u obzir činjenicu da zaposlenima u MUP-u određene privilegije nisu nikada, u radnom veku, bile omogućene od strane poslodavca, Glavni odbor NPSS odlučio je da kurs rada i delovanja ovog sindikata mora biti usmeren ka članstvu I njihovim privilegijama.

Posle uspešne, lepe i korisne akcije koju je poslednjih godina sprovodio Nezavisni policijski sindikat Srbije, kada je na Zlatiboru besplatno boravilo više od 350 porodica policijskih službenika, NPSS od dana 01.12.2019. godine nastavlja sa aktivnostima I na našu najlepšu planinu besplatno vodi policijske službenike I njihove porodice. Ovog puta, sindikat je obezbedio petodnevni boravak (četiri noćenja) u kompletno opremljenim apartmanima koji se nalaze na 800 metara od centra Zlatibora, I koji poseduju spavaće sobe, dnevne sobe sa kuhinjom, kupatilo, I velike terase i parking.

Svi članovi NPSS-a koji su zainteresovani za odmor i predah u ovim apartmanima treba da se jave svojim sindikalnim predstavnicima NPSS u matičnim organizacionim jedinicama radi pravljenja rasporeda i dogovora oko korišćenja apartmana.

“Kako je saradnja sa različitim privrednim subjektima u korist članstva postala obaveza i pravilo Sindikata u tom cilju je i nastavljena ova akcija. Stresna policijska profesija zahteva mnogo odricanja, a to znači da je policijskim službenicima neophodan odmor. Naravno, NPSS I ovom prilikom, kao I do sada, neće zaboraviti porodice poginulih I nastradalih policijskih službenika, te ćemo nastaviti sa pružanjem podrške na svaki mogući način.” Izjavio je ovom prilikom predsednik NPSS Miloš Jelenković.

 

 

 

 

 

Info NPSS