U skladu sa Planom i programom aktivnosti, a iz razloga približavanja Sindikata članstvu i trudom za poboljšanjem uslova života i rada policijskih službenika i zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova Rebulike Srbije, rukovodstvo NPSS potpisalo je Ugovor sa kompanijom D SPORT SYSTEM sa sedištem u Novom Sadu ul. Kosovska br. 26/a.

Kompanija  D sport system doo posluje dugi niz godina kao uspešna kompanija koja svakog kvartala raste i širi svoje poslovne aktivnosti, kako kroz širenje mreže korisnika kupaca, tako i kroz širenje poslovnih grana. Kompanija D SPORT SYSTEM je vlasnik brenda PROTEINI.SI i zastupnik za R. Srbiju.

Proteini.si vodeći je brend u regionu za prodaju dodataka ishrani za sportiste i rekreativce, sportske odeće i opreme, koja nudi proizvode visoko kvalitetnih brendova kao i bogat izbor sportske i trening opreme.

Pored proizvoda iz širokog asortimana, u Proteini.si prodavnicama Vas očekuju i iskusni savetodavci koji će Vam dati individualne savete u skladu sa vašim potrebama i očekivanjima!

Glavna polja delovanja Proteini.si branda su: regulisanje telesne težine, regeneracija i zdrav način života, sticanje mišićne mase, izdržljivost, fizička transformacija koja nosi misiju prirodne i jednostavne sportske ishrane.

 

Kompanija se nalazi na 15 lokacija u tržnim centrima širom Srbije.

  1. TC Ada Mall, Beograd, 2. T.C. Delta City,Beograd, 3. T.C.Ušće, Beograd, 4. T.C. Big, Beograd, 5. T.C. Stadion, Beograd, 6. Stražilovska 32, Novi Sad, 7. T.C. Promenada, Novi Sad, 8. T.C. Aviv, Zrenjanin, 9. Stop shop, Vršac, 10. Stop shop, Niš, 11. T.C. Vivo, Jagodina, 12. T.C. Plaza, Kragujevac, 13. Vodna 2, Sremska Mitrovica, 14. T.C. Nest Užice, 15. Stop shop Lazarevac

Mreža prodaje, osim u sopstvenim maloprodajama, širi se i prisustvom u velikim maloprodajnim trgovinskim lancima u Srbiji, pa su proizvodi tako zastupljeni u Univerexportu, Lilly drogerijama, Dm drogerijama, Dehaize objektima, Lidl objektima, Nis pumpama, eko pumpama, Radun Avia i sl…

Kompanija nudi širok izbor suplemenata većih svetskih proizvodjača kao što su Olimp, Optimum, Nutrend, Ironmaxx, Battery, USN kao i mnogi drugi.

Detaljnije informacije mogu se pronaći na društvenim mrežama, Instagram i Fejsbok stranicama, kao i na zvaničnom sajtu www.proteini.si/rs i android aplikaciji, gde je moguće informisanje o trenutnim akcijama i popustima.

 

Ova međusobna saradnja  omogućava zaposlenima u MUP-u Republike Srbije da, uz Opštu potvrdu iz računovodstva, ostvare kupovinu proizvoda i usluga na tri mesečne rate putem administrativne zabrane uz popust od 10% na celokupan iznos i asortiman u svim objektima na teritoriji Srbije