Novi Pazar

 

Dana 25.02.2020 godine u Novom Pazaru u prostorijama Kulturnog centra, a u organizaciji Instituta za transfuziju krvi Srbije I Crvenog krsta Novi Pazar održana je akcija dobrovoljnog davanja krvi.

 

Kako je, po vokaciji profesije, poziv policijskog službenika prevashodno human I odgovoran, tako su najveće učešće u ovoj akciji Crvenog krsta uzeli policijski službenici PU Novi Pazar, članovi Nezavisnog policijskog sindikata Srbije.

Zahvaljujući dobroj organizaciji i odzivu naših članova akcija je uspešno izvedena i prikupljen je veliki broj jedinica krvi.

 

“Izuzetno sam ponosan na naše kolege I članove sindikata u Novom Pazaru, koji su kao I uvek, iskazali veliku humanost I spremnost na svaku moguću pomoć. Znajući da je krv lek koji se ne može proizvesti I da je jedini izvor tog leka čovek – davalac krvi, mislim da svakom od nas treba to da bude moto i vodilja, da svojim delom pomogne ljudima kojima treba pomoć, kao što to svakodnevno čine policijski službenici u svom životu I radu” rekao je ovim povodom predsednik NPSS Miloš Jelenković.

 

Press NPSS