Београд 15.01.2022.

На Европском првенству у билијару које се одржава у граду Лашко, Република Словенија, у временском периоду од 01.03.2022. до 14.03.2022. године, национални грб и боје заставе Србије браниће наш колега и члан синдиката Ненад Илић, полицијски службеник ПУ за Град Београд, ПС Звездара, ПИ Миријево.

Поред великих и свакодневних професионалних обавеза, Ненад је остварио и немерљив спортски успех, те постао први радник Министарства унутрашњих послова у историји билијара који представља Републику Србију на овако престижном такмичењу.

Упорним радом и великим личним одрицањима, Ненад се последњих пет година налази у врху листе најбољих играча билијара у Србији, док је титулу најбољег у Србији понео за сезону 2007/2008. године.

Редован је учесник и освајач националних и регионалних такмичења, а у временском периоду од 15.01. до 16.01.2022. године учествоваће на “Балканском турниру” у Сомбору где ће снаге одмерити са 32 најбоља играча Балканског полуострва.

На актуелном Европском првенству представљаће Србију у четири дисциплине.

 “Велика је част имати колегу и члана синдиката који је својим личним и спортским залагањем и упорним радом и тренингом успео да се по други пут квалификује на Европско првенство и на тај начин достојанствено представља наше министарство и синдикат . Независни полицијски синдикат Србије као организација која постоји за сваки вид помоћи запосленима у Министарству унутрашњих послова, у складу са својим могућностима, увек ће и на сваки начин пружати подршку и помоћ. Желимо му пуно успеха и спортске среће”, изјавио је председник НПСС Милош Јеленковић.

Инфо НПСС