Независни полицијски синдикат Србије реализује још једно путовање и одмор за своје чланове. Овога пута, НПСС Регион Источне Србије организује тродневно путовање на Охрид.

Невероватан спој културе, историје, шопинга, провода…познат је као бисер Македоније и целог Балкана, град на самом југу Северне Македоније, град историје и једна од колевки православне духовности. Охридско језеро као и сам град проглашени су 1980. године за Светско културно наследство под заштитом УНЕСЦО-а. Некада је имао 365 цркава – по једну за сваки дан у години, а и до данас је сачуван велики број. Последњих неколико година се наметнуо као незаобилазна дестинација.

Обилазак овог предивног града планиран је од 02/04.09.2022. године, са два преноћишта и три дана уз превоз аутобусом. Цена пуног пансиона са превозом износи 70 евра, уз плаћање на рате.

Заинтересовани чланови Синдиката могу се пријавити до 01.08.2022. године председнику Региона Чолић Љубиши на број телефона 063/103-0932, а од кога могу добити детаљније информације у вези плана и програма путовања.