Независни полицијски синдикат Србије, као синдикална организација која припада сваком члану, препознаје и свакодневно показује у којој мери је активност синдиката на локалу значајна, нарочито кроз волонтерски активизам као помоћ колегама у одређеној заједници.

Овога пута, поштујући План и програм активности Главног одбора, а у складу са својим могућностима, Независни полицијски синдикат Србије донирао је клима уређај Дежурној служби Полицијске испоставе у Зрењанину, коју ће користити полицијски службеници ПИ Зрењанин, и што ће, верујемо, олакшати рад и изазове који се, по вокацији професије, свакодневно налазе испред полицијског службеника. Такође, Синдикат је извршио донацију и опремање Полицијског одељења у Перлезу, које припада овој Полицијској испостави, те донирао монитор, рачунар са припадајућом опремом, два канцеларијска стола, четири столице и други канцеларијски материјал.

“Полицијска испостава Зрењанин је јако важан и неизоставан сегмент свеукупне безбедности грађана Града Зрењанина, тако да се посебна пажња мора усмерити на полицијске службенике те организационе јединице. Свакако да је, првенствено задовољан полицајац – добар полицајац. Имајући то на уму, наставићемо да се свакодневно боримо и да подржавамо наше чланство, али и да му омогућавамо различите бенефиције и бенефите како бисмо поправили радне и животне услове радника МУП-а” нагласио је поводом уручења донације председник НПСС Милош Јеленковић.

Пресс НПСС