Прокупље 14.06.2022. године

Независни полицијски синдикат Србије, Регионални одбор Источне Србије, поводом Славе и Дана министарства унутрашњих послова и Дана полиције, одао је почаст погинулим колегама, припадницима Министарства унутрашњих послова ПУ Прокупље, који су животе положили у одбрани отаџбине 90-их година.

Дана 14.06.2022. године у Прокупљу, испред Независног полицијског синдиката Србије, генерални секретар Милан Костадинов и председник РО Источне Србије Љубиша Чолић, у знак захвалности погинулим полицијским службеницима који су живот изгубили током 1990-их година, одали су почаст и положили венце на спомен-обележју испред зграде Полицијске управе Прокупље.

Том приликом, од стране председника РО Источне Србије, породицама деветорице погинулих колега уручен је мали и пригодан знак пажње у виду ваучера за одмор на Златибору.

“Полицијски службеници свакодневно ризикују животе обављајући најтеже задатке у очувању мира и безбедности својих грађана. Најхрабрији међу нама су положили и оно највредније-свој живот. Њихова херојска дела и жртва за бољу Србију никада неће бити заборављена. Независни полицијски синдикат Србије увек ће бити уз породице наших погинулих колега! Нека им је вечна слава и хвала!” поручио је председник Независног полицијског синдиката Србије Милош Јеленковић.