Jedna od prednosti savremenog doba je mogućnost da se bilo šta naruči putem interneta. Uz ogroman broj trgovaca i skoro beskonačan izbor, nije lako naći prodavnicu kojoj možete pokloniti svoje poverenje. Zato je za vas tu BC Group kome možete potpuno da verujete.

– Postojimo više od 17 godina i pioniri smo u razvoju on-line poslovanja u Srbiji.

– Mi smo kompanija sa preko 45 zaposlenih, uključujući specijaliste za sve ključne kategorije proizvoda Naš iskusni tim ostvaruje lični kontakt sa svakim kupcem i uvek smo spremni da ponudimo savet i dodatna objašnjenja.

– Možemo da se pohvalimo velikom listom referenci koju čine firme zadovoljne našim uslugama. Poverenje su nam ukazale mnoge prosvetne ustanove (fakulteti, osnovne i srednje skole), ambasade, vladine i nevladine organizacije (MUP, NIS, SrbijaGas, fondacija Ana i Vlade Divac itd.), instituti (SANU, Vinca, Mihajlo Pupin..)  kao i Zepter, Delta fondacija, Medigroup, FK Crvena Zvezda, Mozzart i mnogi drugi.

– Ispunjavamo sve standarde propisane od strane CESNE i posedujemo sertifikat o bonitetnoj izvrsnosti od strane medjunarodne finansijske organizacije Bisnode sa ocenom AA koju poseduje svega 0.14% firmi u Srbiji.

– Uvek nudimo najbolju cenu, a kako biste bili sigurni da smo najpovoljniji, nudimo vam opciju da zatražite nižu cenu od trenutne i u svakom od tih slučajeva ćemo zajedno sa uvoznicima i dobavljačima pokušati da vam izađemo u susret.

– Omogućili smo besplatnu dostavu za sve artikle čija je cena viša od 3.000 dinara, uz besplatnu dostavu tokom akcija i za povoljnije artikle. Budući da preko 90%narudžbina stiže online, brza, povoljna i efikasna dostava je priroritet u našem poslovanju.

– Imate pravo da se u roku od 14 dana od dana online kupovine predomislite i vratite uredjaj koji ne odgovara vašim potrebama i zamenite ga za drugi ili da dobijete povrat novca  (ne odnosi se na uredjaje čijom je upotrebom narušeno fabričko stanje) I da uredjaj pokvaren u prvih 6 meseci zamenite drugim ili da dobijete povrat novca (neophodan samo izvestaj ovlašćenog servisa o nesaobraznosti)

– Kod nas je vaša kupovina bezbrižna jer vam nudimo BC Group Premium garanciju – naš kurir dolazi na vašu kućnu adresu, rešavamo problem i vraćamo vam uredjaj potpuno besplatno ( https://www.bcgroup-online.com/textovi/bc-group-premium-garancija )

– Širok asortiman robe, pažljivo birani pokloni uz odredjene grupe artikala, razne mogućnosti plaćanja kao i svakodnevne akcije su samo jos neki od razloga da izaberete baš nas.

 

RATE

POPUSTI

12 RATA

+381 11 414 27 20