Kvalitet o kom se priča

MOL Serbia koja posluje u okviru MOL Grupe, broji 75 stanice širom Srbije, a tokom 15 godina poslovanja i razvoja u Srbiji, mreža se modernizovala i širila tako da se danas MOL servisne stanice nalaze u svim većim gradovima duž najznačajnijih saobraćajnica. MOL Serbia svojim potrošačima obezbeđuje goriva premijum kvaliteta koja ispunjavaju sve međunarodne standarde. Pored toga, konstantno radimo na usavršavanju ponude, pa je kupcima sada na raspolaganju unapređeno EVO gorivo na svim MOL servisnim stanicama. Aditivima poboljšana MOL EVO Plus premijum goriva sprečavaju nastanak naslaga i štite motore sa unutrašnjim sagorevanjem od korozije.

MOL usluga – poverenje i profesionalnost

MOL servisne stanice pored izuzetne usluge, nude širok asortiman proizvoda za negu vozila: motorna ulja, tečnost za brisače i antifriz, automobilsku opremu i rešenja za motore. Na određenim servisnim stanicama kupci mogu da obezbede i vinjete i ENP dopune (HU vinjete i E-Toll), što našu ponudu čini jedinstvenom u Srbiji.

MOL Serbia nudi udobnost na svojim servisnim stanicama, a sve u cilju da ukupno iskustvo kupaca bude što pozitivnije. Fresh Corner objekti koji posluju u okviru MOL Serbia mreže pružaju multikulturalno iskustvo sa lokalnim dodirom gde se u prijateljskom i prijatnom okruženju, služi sveža kafa, sendviči, kolači i grickalice. Fresh Corner objekti nude i prvu pomoć u vidu besplatnog brzog Interneta, ali i punjača na kojima možete dopuniti vaš mobilni telefon.

Innovacije i efikasnost

MOL Serbia predstavila je karticu lojalnosti MOL PLUS KLUB, sa kojom možete da prikupljate poene prilikom svake kupovine na MOL servisnim stanicama dok se prikupljeni poeni mogu koristiti u zamenu za gorivo, proizvode i usluge iz asortimana MOL Serbia čime se ostvaruje ušteda prilikom narednih kupovina, jer svoj račun za gorivo, proizvode ili usluge možete umanjiti ili u potpunosti platiti prikupljenim poenima. Vrednost poena prilikom korišćenja u zamenu za gorivo, druge proizvode i usluge iznosi 1 poen – 1 RSD.

Kompanija MOL Serbia se trudi da se prilagodi promenama i novim navikama svojih potrošača, a tim povodom neke od MOL servisnih stanica na autoputu, Horgoš i Batrovci, potpuno su pet-friendly, dok Fresh Corner objekti u gradu obezbeđuju posude za hranu i vodu za kućne ljubimce.

 

RATE

POPUSTI

Popust na derivate
uz karticu

+381 11 209 69 00