Movimondo Doo je turistička agencija koja se bavi organizovanjem avio tura kako za letovanja tako i za zimovanja. Prepoznatljivi smo po povoljnim cenama i kvalitetnim uslugama, koje pružamo svim našim klijnentima.

Najčešće destinacije su za letovanje Tunis, Turska, Egipat, Grčka, Španija, a za zimovanja Austrija i Francuska, a naš cilj je da klijentima ponudimo najpovoljnije cene avio karata.
Naše avio ture su pre svega organizovane kako bismo klijentima ponudili najbolje svetske destinacije u periodima kad su na odmoru. Takođe, trudimo se da svoje radno vreme prilagodimo svim našim klijnetima jer su nam oni na prvom mestu. Prepoznatljivi smo po konforu i udobnosti naših aviona, pa su Vam odmor i relaksacija prilikom putovanja zagarantovani. Takođe, avioni su prošli sve bezbedonosne testove, pa će Vaša sigurnost kod nas biti zagarantovana. Poslujemo sa ostalim firmama, firičkim i pravnim licima, a raspoloženi smo za saradnju sa svim klijentima kojima su potrebne naše usluge. Poslujemo na Novom Beogradu, a otvoreni smo za klijnete iz cele Srbije. Naše avio ture su uglavnom grupne,a po dogovoru i individualne.

Za više informacija nas kontaktirajte, stojimo Vam na raspolaganju.

 

RATE

POPUSTI

12 RATA

+381 11 311 78 97