Obaveštavamo naše članove da je Nezavisni policijski sindikat Srbije potpisao ugovor sa kompanijom Dunav gde je članovima NPSSa na teritoriji cele Srbije omogućena pogodnost da robu plaćaju na 6 mesečnih rata putem administrativne zabrane uz popust od 20%, registracije i osiguranja  na 12 mesečnih rata putem administrativne zabrane i tehničke preglede uz 20% popusta na 12 mesečnih rata putem administrativne zabrane.

Društvo „Dunav auto“ d.o.o. se bavi tehničkim pregledom motornih vozila i posluje na teritoriji cele Republike Srbije. Pored delatnosti tehničkog pregleda, Dunav auto pruža i usluge servisa i popravke vozila, kao i prodaju kompletne auto opreme  u Dunav auto marketima. U ponudama Dunav auto marketima dostupan je veliki izbor robe iz asortimana motornih ulja, akumulatora, pneumatika, filtera, autostakala, auto opreme velikih svetskih proizvođača, kao i delova priznatih brendova, po pristupačnim cenama. Iz svoje ponude, Dunav auto posebno izdvaja letnje pneumatike, širok izbor auto kozmetike, auto opremu kao i kompletan program rezervnih delova za mehaniku.

Dunav auto je pored odloženog plaćanja putem administrativne zabrane bez kamata, obezbedio članovima sindikata i kupovinu po cenama važećim u maloprodaji uključujući i sve akcije i popuste koji su u toku.

Kupovina putem administrativne zabrane je moguća u svim Dunav marketima koji se nalaze u 15 gradova, i to u: Beogradu, Jagodini, Kruševcu, Pirotu, Vranju, Zaječaru, Užicu, Leskovcu, Kraljevu, Smedervu, Pančevu, Zrenjaninu, Nišu, Somboru i Šabcu.

Neophodno je da se pri kupovini ponese potvrda o članstvu u Nezavisnom policijskom sindikatu Srbije.

O svim uslugama koje pružaju i akcijama možete se informisati preko sajta www.dunavauto.rs

https://www.dunavauto.rs/