U toku današnjeg dana društvenim mrežama i novinskim portalima počela je da se širi vest kako je policijski službenik zaposlen u PS Grocka, PI Kaluđerica, Milorad Cvetkov, od strane građana pohvaljen za svoj rad i ponašanje. Sa ponosom naglašavamo da je kolega Milorad Cvetkov dugogodišnji policijski službenik zaposlen u MUPu, sa odličnom karijerom, izuzetno cenjen među kolegama i starešinskim kadrom, takođe i neko ko je svoje poverenje poklonio Nezavisnom policijskom sindikatu Srbije od samog osnivanja Sindikalne podružnice Grocka 2016. godine.

Milorad radi na izuzetno odgovornom mestu kao školski policajac u OŠ Aleksa Šantić u Kaluđerici i kao takav ulaže svoj trud, znanje i iskustvo da ono što nam je najmilije, a to su naša deca, budu bezbedni i sigurni. Da najmlađi od samog starta steknu poverenje u policiju i da prihvate da su policijski službenici pre svega njihovi prijatelji i zaštitnici kojima se prvo trebaju obratiti u koliko imaju neki problem. Milorad je svojim ličnim primerom, a koji je prepoznat od strane i dece i roditelja, pokazao koliko je bitno imati policiju u lokalnoj zajednici, u svom kraju, u svojoj blizini. Pokazao i dokazao takođe, da se dobrota, posvećenost, kultura i fini maniri cene i poštuju.

Ovo je ujedno i divan pozitivan primer koji bi svi policijski službenici trebali da usvoje i da, pridržavajući se zakona i propisa u svom radu, kao prvu stavku na početku svake smene i angažovanja imaju podsetnik da je naša profesija pre svega humana i pozitivna, a naš zadatak da budemo heroji naših građana koji su im uvek dostupni. Samim tim ponašanjem, preventivnim postupanjem, uvećava se poverenje građana u policiju, što će nam, svima zajedno u budućnosti doneti puno koristi i dobrobiti.

Nezavisni policijski sindikat Srbije sa ogromnim ponosom i punog srca pohvaljuje rad i posvećenost svog divnog kolege i člana.

Kao policijski službenici i zaposleni u Ministarstvu unutrašnjih poslova, zahvaljujemo se i građanima na pohvalama. Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo kada dobijemo pozitivnu reakciju od strane građana na rad svakog zaposlenog u MUPu. Mi smo tu zbog vas!

https://www.telegraf.rs/vesti/beograd/3579845-milorad-regulise-saobracaj-pred-skolom-u-kaludjerici-roditelji-djaka-nisu-mogli-da-ga-ne-prokomentarisu-javno

Odbor za medije NPSS