Relax Time studio osnovan je 01.12.2016. godine, sa idejom spajanja koncepta lepote i savremene estetike, gde smo za kratko vreme preuzeli primat kako u Kragujevcu tako i u okolini i postali jedan od vodećih studia lepote koji nudi široku lepezu usluga od – manikira, pedikira, masaža, maderoterapija, depilacija, tretmana tela, tretmana lica, japanskog iscrtavanja obrva, estetske medicine, fibro blast tehnika podizanja očnih kapaka i zatezanja viška kože, profesionalne šminke, svilenih trepavica, uvijanja prirodnih trepavica, korekcije i farbanja obrva kao i usluga za solarijum gde nudimo tri ležeća i jedan stojeći.

Ukoliko ne pristajete na kompromise i želite sve i samo najbolje za vas, vaše telo, stavite lično zadovoljstvo i hedonizam ispred svega i dozvolite nam da vaša kako spoljašnja tako i unutrašnja lepota bude naša briga. Naš profesionalni i stručni tim Relax Time Studia će nastojati da prevaziđe sva vaša očekivanja.

Relax Time studio sačinjava visoko edukovani stručni tim, koji preko konstantnog usavršavanja i pohađanja edukativnih seminara stoji na raspolaganju našim klijentima, kako bismo ažurirali naše tehnike i principe rada, trudeći se da konstantno uvodimo inovativne metode i tehnike po kojima smo već prvi kako u Kragujevcu tako i u okolini.

Naš stručni tim Relax Time studia stoji vam na raspolaganju, da svojim savetima a prema vašim željama odaberemo ono najbolje za vas.

Relax Time studio nalazi se u strogom centru grada Kragujevca, na adresi Dr. Zorana Đinđića 19, stan 1, gde vam namenskim konceptom enterijera nudi mir, opuštanje i odmor gde sa svojim profesionalnim, stručnim osobljem učiniće da se osećate kako zaslužujete.

Naša satisfakcija su naši zadovoljni klijenti, jer mi smo tu, zbog vas.

RATE

POPUSTI

4 RATE

+381 69 217 62 45