Nezavisni policijski sindikat Srbije se već dokazao kao organizacija koja brine o svojim članovima, kako u vezi zaštite prava tako i u vezi pružanja podrške i pomoći svakog tipa, ali ono po čemu smo još prepoznatljivi i drugačiji od drugih sindikata je  to što svoje članove i njihove porodice već godinama šaljemo na Zlatibor o trošku Sindikata. Do sada je preko 1000 porodica već uživalo u blagodetima ove planinske lepotice i to tokom cele godine. Zbog velikog interesovanja članova kao i zbog želja iskazanih od strane istih, ove godine smo rešili da poboljšamo uslove i da napravimo još bolje aranžmane.

Na početku smo nove godine, a to je pravo vreme za sklapanje novih ugovora i ostvarivanje novih saradnji, pa smo za naše članove obezbedili nove apartmane u kompleksu „Zlatiborski Konaci“ u naselju Zova u ulici Bele vode. Nova i lepa vest je da je za sve članove tokom celog boravka obezbeđeno besplatno korišćenje Spa centra koji se nalazi u kompleksu Zlatiborskih Konaka. Apartmani su opremljeni svim neophodnim stvarima za ugodan boravak. Posebna draž je u tome što se nalazi u mirnom delu Zlatibora sa prelepim pogledom na park i okolne planine.

Svi zainteresovani članovi neka se obrate sindikalnim predstavnicima u svojim sindikalnim podružnicama za bliže informacije.

 

Vaš Nezavisni policijski sindikat Srbije

Odbor za medije NPSS

https://www.zlatibor.travel/zlatiborski-konaci/