Cilj i ambicija VOGEL OUTDOOR-a je da Vam ponudimo najbolji izbor taktičke policijske originalne odeće i obuće, kao i ostalu opremu za policijsku i civilnu upotrebu.

Sarađujemo sa globalnim dobavljačima da bismo razvili nove materijale koji su lakši, topliji i izdržljiviji od ostalih na tržištu. Ispitujemo sve svoje proizvode na terenu sa ljudima poput Vas kako bi smo neprekidno podizali nivo funkcionalnosti i udobnosti.

Kupci naših proizvoda mogu da očekuju kvalitetan dizajn, izdržljive materijale i komfor.

Sa strašću za military modom, visokim kvalitetom, originalnim proizvodima, neprestano se trudimo da pronađemo nove predmete i pružimo vam novo i uzbudljivo iskustvo svaki put kada nas posetite.

Ponosni smo na našu web prodavnicu www.vogeloutdoor.com i nadamo se da ćemo Vas povesti na putovanje otkrića da biste nadahnuli vašu sledeću kupovinu.

Poštovani ukoliko ste zainteresovani za kupovinu naših proizvoda putem administrativne zabrane, molimo Vas da preuzmete PDF document, isti je potrebno popuniti i overiti. Tako pripremljen dokument pošaljite na našu adresu: VOGEL OUTDOOR, Trg kralja Milana BB, Stari podzemni prolaz lok. 26, 18000 Niš, Telefon: 018/520-160

KVALITET KOJI OSVAJA!

VAŠ VOGEL OUTDOOR TIM!

RATE

POPUSTI

DO 3 RATE ili 10% POPUST NA GOTOVINSKA PLAĆANJA

065 258 33 88

 

Resenje o administrativnim zabranama