Ivanu Đorđeviću (1982), policijskom službeniku zaposlenom na radnom mestu pomoćnik komandira u PS Zemun od strane Opštine Zemun dodeljena je nagrada „Policajac meseca“ za mesec Januar 2023. godine. Nagradu mu je uručio sekretar Skupštine opštine Zemun i predsednik Saveta za bezbednost Marko Janković. Ivanu je nagrada dodeljena uz obrazloženje da je tokom meseca obavljao poslove pomoćnika komandira u PS Zemun i svojim radom, rukovođenjem i zalaganjem doprineo unapređenju bezbednosti građana na teritoriji Gradske opštine Zemun.

Ivan Đorđević je završio Srednju školu unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici i Policijsku akademiju u Beogradu i od tada je zaposlen u PS Zemun. Član je Nezavisnog policijskog sindikata Srbije od njegovog osnivanja. O Ivanu kolege imaju samo reči hvale. Svi se slažu da je profesionalan, obučen i kolegijalan u svojim poslovima, a građani Opštine Zemun da je pored profesionalnosti i policijski službenik na koga uvek mogu da se oslone. Neprestanim zalaganjem i unapređenjem odnosa kako sa kolegama tako i sa građanima, Ivan dokazuje svakodnevno da je policiska profesija pre svega jedana humana i lepa profesija koju je zadovoljstvo obavljati.

Primer Ivana Đorđevića nadahnjuje sve zaposlene da svoj posao shvate kao zadovoljstvo i u njega ulože svoj trud, ali i srce i dušu.

Nezavisni policijski sindikat Srbije čestita kolegi na nagradi i ponovo napominje da je ponosan na svoje članove!