Delmax je privatno preduzeće koje obezbeđuje sve rezervne delove i ostalu robu namenjenu održavanju putničkih i komercijalnih vozila, kao i alate, opremu i neophodne softverske pakete za rad u servisima motornih vozila.

Preduzeće je počelo sa radom 1990. godine i od tada kontinuirano proširuje prodajnu mrežu na tržištu Srbije. Početkom 2023. poslovanje se odvija širom Srbije kroz više od 40 poslovnih jedinica koje se nalaze pod okriljem firme.

Strateška težnja preduzeća je da svojim asortimanom pokrije 99% potreba servisa motornih vozila, lako informisanje i poručivanje, uz pružanje dovoljno brze isporuke. Povrh svega, mi pružamo pomoć serviserima da vlasniku vozila obezbede efikasno i kvalitetno održavanje.

Stalno usavršavanje našeg profesionalnog znanja, asortimana i usluge ka servisima je jedini pravac poslovnih aktivnosti preduzeća.

Iz ovog okvira preduzeće neće izlaziti ni u budućnosti, jer procenjujemo da ima još puno prostora na tržištu snabdevanja servisa motornih vozila, koji nam omogućava rast poslovanja.

RATE

POPUSTI

6 rata preko ADZ

+381 063 500 635