U samom srcu Srbije, na obodima jedne od naših najpopularnijih planina, Kopaonika, u selu Brzeće nalazi se Vila Vuk. Na čak 1100m nadmorske visine, okružena borovom, jelovom i bukovom šumom ova vila dočekuje svoje goste u prijatnom domaćinskom ambijentu i savršenoj, opuštenoj atmosferi.

Na 8 kilometara od Vile nalazi se vodopad Jelovarnik. Vodopad je visok 72 metara i sastoji se iz tri kaskade. Na polovini puta se nalazi spomenik palim borcima u Drugom Svetskom Ratu kao i vrelo reke Toplice i rezervat Duboka(1.kategorija pod zaštitom države) gde možete videte fenomen zvan ponor reke Duboke.

Na putu do Kopaonika možete videti rečne vodenice(u Brzeću),zatim na dva kilometra od Brzeća sa leve strane puta nalazi se izletiste Malo Metođe.

Na 6 kilometara od Brzeća nalazi se put koji vodi u srce Nacionalnog parka gde se nalazi svetilište Metođe do kog je moguće dospeti samo pešaka(1sat hoda). U šetnji kroz pretežno bukovu šumu do svetilišta Metođe možete videti izvore Devojačke suze, Gejzir, okapine rudnika kao i izletišta na šumskim proplancima i uživati u lepoti čistih i bistrih potoka.

Specijalna ponuda  za cene smeštaja samo za članove NPSS:

1/1 2500
2/1 1800
3/1 1500
4/1 1250 RSD

Cene su iskazane po osobi po danu

Kontakt telefon:

Slađan Ivanović – 064 1060 200