Dragi članovi Nezavisnog policijskog sindikata Srbije muslimanske veroispovesti,
S radošću vam čestitamo Kurban-bajram! Neka vam ovaj sveti praznik donese obilje radosti, blagostanja i duhovnog napretka.

U ovo vreme posvećenosti, vere i odanosti, želim vam miran i blagoslovljen Kurban-bajram. Neka sveti mesec donese svetlost i radost u vaše domove, a vaše molitve budu uslišene.

Hrabrost i posvećenost koju svakodnevno pokazujete kao pripadnici policijske snage zaslužuju najdublje divljenje. Hvala vam na vašem neprekidnom zalaganju za očuvanje reda, mira i sigurnosti naše zajednice.

Kurban-bajram nas podseća na vrednosti poput solidarnosti, saosećanja i deljenja. U duhu ovog praznika, neka naša zajedništva ojačaju, a naša srca budu ispunjena ljubavlju i razumevanjem.

Neka vaše žrtve i molitve budu prihvaćene, a svaki korak koji preduzimate neka bude blagosloven. Vaša hrabrost i predanost su izvor inspiracije za nas sve.

Želim vam sretan Kurban-bajram, pun mira, ljubavi i blagostanja. Neka vam radost ovog praznika bude trajna, a vaše porodice budu obasjane ljubavlju i blagoslovom.

Hvala vam što svakodnevno rizikujete svoje živote kako biste zaštitili nas i održali našu zajednicu sigurnom.

Kurban-bajram šerif mubarek olsun!