S velikim poštovanjem i ponosom želimo da svim svojim članovima i svim pripadnicima specijalne jedinice Žandarmerije čestitamo slavu Vidovdan i dan jedinice.

Žandarmerija predstavlja stub snage, hrabrosti i profesionalizma u očuvanju reda i mira. Vaša posvećenost i predanost u zaštiti naše zajednice su neizmerno cenjeni.

U vremenima izazova, Žandarmerija uvek je bila tu da odgovori na svaki poziv, da zaštiti nevine i pruži podršku onima kojima je najpotrebnija. Vaša hrabrost, veština i stručnost su izvor inspiracije za sve nas.

Slava Žandarmerije – Vidovdan nas podseća na vrednosti kao što su hrabrost, poštenje, timski rad i profesionalizam. Vi ste primer uzornog ponašanja i nepokolebljive vere u pravdu.

Danas slavimo vaše dostignuća, hrabre poduhvate i napore koje ulažete da biste održali našu zemlju sigurnom. Vaša odanost i posvećenost su neizostavni deo naše zajednice.

Neka današnji dan bude ispunjen radošću, blagoslovom i srećom za vas i vaše porodice. Hvala vam na svemu što činite i na svakom koraku koji preduzimate u cilju očuvanja sigurnosti i mira.

Svim članovima Žandarmerije, želimo srećan dan slave – Vidovdan!

Neka sveti knez Lazar, zaštitnik vaše jedinice, bude s vama i blagoslovi vas snagom, hrabrošću i mudrošću.