Dragi članovi sindikata,

Sa dubokim žaljenjem obaveštavamo vas da nas je juče napustio naš cenjeni kolega Stevan Đukić iz Bačkog Jarka. Stevan je bio ne samo izuzetno predan policijski službenik, već i istinski prijatelj. Njegova izuzetna snaga u suočavanju s hroničnom obstrukcijom pluća i njenim posledicama ostavila je dubok utisak na nas sve.

Stevan je svojim primerom pokazao nepokolebljivu hrabrost i upornost u suočavanju sa izazovima koje mu je život postavio na putu. Njegova posvećenost službi i kolegama ostavila je neizbrisiv trag u našim srcima. Njegova borba sa bolešću i teškoćama nije ga pokolebala, već ga je učinila još jačim, uprkos svemu.

U ime Nezavisnog policijskog sindikata Srbije, apelujemo na sve članove sindikata i sve ljude dobre volje da se pridruže i podrže Stevanovu porodicu u ovim teškim trenucima. Stevan je ostavio dubok trag u našoj zajednici i pružimo podršku njegovoj porodici u ovim najtežim trenucima.

Sahrana  će se održati u subotu 05.08.2023. godine u 11 časova u Bačkom Jarku. Molimo sve one koji mogu da prisustvuju da se pridruže porodici u poslednjem ispraćaju našeg hrabrog kolege.

Tvoja borba ostaje kao inspiracija za sve nas, dragi Stevane. Neka ti je večna slava i hvala za sve što si učinio za nas.

U znak sećanja,

Nezavisni policijski sindikat Srbije