Sindikalna borba i zaštita prava radnika osnovni je postulat rada Nezavisnog policijskog sindikata Srbije. Ali ne i jedini. Bitan segment rada sindikata nam je uvek bio ukazivanje na sve one diskretne heroje koji svojim radom, trudom i zalaganjem daju pozitivan primer i postižu rezultate kako u Ministarstvu unutrašnjih poslova tako i na privatnom polju.

Jedan od kolega koji je svoje poverenje ukazao Nezavisnom policijskom sindikatu Srbije i isti opet učinio ponosnim je Petrović Saša, policijski službenik zaposlen u PU Jagodina i član sindikalne podružnice Jagodina. Zaposlen u Ministarstvu unutrašnjih poslova od 2019. godine, Petrović je za samo nekoliko godina stekao ugled i poverenje svojih kolega, koje dokazuje svakodnevno u svom radu. Privatno, Petrović je sportista i neko ko podržava i živi zdrav i ispravan način života, što je takođe za pohvalu. Iako je poziv policijskog službenika težak i naporan, sve vreme trenira fudbal, učestvuje u mnogim turnirima koje organizuje MUP i PU Jagodina, a takođe je i polu maratonac.

Dana 19.08.2023. godine Saša Petrović uspešno je završio 5. Kruševački noćni polumaraton. I to je treći polumaraton koji je istrčao.

Nezavisni policijski sindikat Srbije čestita mladom kolegi na postignutom uspehu, želi svu sreću kako u poslovnom tako i u privatnom životu i obavezuje se da će i u budućnosti biti tu kao pomoć i podrška u ostvarivanju novih ciljeva.

Odbor za medije NPSS