Poštovani članovi Nezavisnog policijskog sindikata Srbije,

Želimo da vas obavestimo o novom partnerstvu koje smo uspešno ostvarili u korist našeg članstva. Naime, sa ponosom objavljujemo da smo sklopili ugovor sa renomiranom firmom Catalyst Moto DOO Leštane, koja se bavi trgovinom na malo delovima i opremom za motorna vozila, posebno motocikle.

Kroz ovu saradnju, obezbedili smo povlastice i specijalne pogodnosti isključivo za naše članove. Sada možete ostvariti čak 10 posto popusta prilikom plaćanja gotovinom ili izabrati opciju plaćanja na rate putem administrativne zabrane, sa periodima otplate na 3 ili 6 rata.

Ova saradnja sa Catalyst Moto DOO Leštane ima za cilj da olakša i unapredi vašu nabavku delova i opreme za vaše motocikle. Uvereni smo da će vam ovaj dodatni benefit omogućiti da održavate vaša vozila u najboljem mogućem stanju, uz istovremeno uštedu.

Nezavisni policijski sindikat Srbije uvek radi na tome da pruži najbolje moguće usluge svojim članovima, i ova saradnja sa Catalyst Moto DOO Leštane je samo jedan od načina na koji nastojimo da vam olakšamo život. Hvala vam na podršci i ostvarivanju naše zajedničke misije.

Kontakt telefon: 066/80-36-990