Sa žaljenjem i velikom tugom u srcu obaveštavamo kolege, saradnike i članove Nezavisnog policijskog sindikata Srbije da je naš dragi kolega i prijatelj Todosijević Žarko Žare dana 22.11.2023. godine u svojoj 48. godini života iznenada preminuo.  Sahrana će se održati na Pravoslavnom groblju u Surčinu dana 24.11.2023. godine u 13.00 časova.

Todosijević Žarko ostavio je iza sebe suprugu i dvoje dece, kojima NPSS izjavljuje najdublje saučešće. Za članove i rukovodstvo Nezavisnog policijskog sindikata Srbije gubitak Žareta biće nenadoknadiv. Posle završene SŠUP Žarko se zaposlio kao policijski službenik, a već od samog početka osnivanja i rada Nezavisnog policijskog sindikata Srbije, bio je deo novog sindikalnog pokreta i zajedno sa svojim kolegama tabao staze sindikalizma. Nakon odlaska u penziju, Žare je zbog svog predanog rada, upornosti, elokventnosti i toplog srca od strane rukovodstva sindikata zamoljen da u istom ostane, te je od 2016. godine isti obavljao funkciju savetnika nekoliko predsednika NPSSa.

Dragi Žare, sve nas je jako rastužio tvoj iznenadni odlazak. Pamtićemo te kao mudrog, finog i uvek nasmejanog prijatelja koji nikada nije odustajao. Večna ti slava i hvala!

 

Tvoj NPSS