Sa dubokim žaljenjem obaveštavamo javnost o tragičnom gubitku našeg dragog kolege, Grčka Verka, koji je preminuo dana 22.12.2023. godine u 46-oj godini života.

Verko je bio posvećen službenik, otac, suprug i dragoceni član naše zajednice. Njegov neumorni rad i posvećenost službi ogledali su se kroz niz godina u policijskim redovima.

Sahrana će se održati dana 24.12.2023. godine u 14 časova na Novom groblju u Kruševcu, gde ćemo se svi zajedno oprostiti od našeg dragog Verka.

Verko je ostavio neutešnu suprugu Marinu, sina Đorđa, ćerku Tamaru i mnoge druge koji su ga voleli i poštovali. Njegova smrt predstavlja veliki gubitak za njegovu porodicu, ali i za celokupnu policijsku zajednicu kojoj je posvetio svoj život.

Verko je svoj profesionalni put započeo završetkom Srednje škole unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici, da bi potom uspešno završio Policijsku akademiju. Njegova predanost poslu dovela ga je do radnog mesta pomoćnika komandanta odreda Žandarmerije u Kraljevu, gde je nosio čin potpukovnika policije.

Neka Verkova hrabrost, požrtvovanost i duh službe budu večno upamćeni među nama. U ovim teškim trenucima, izražavamo iskreno saučešće njegovoj porodici, prijateljima i kolegama.

Neka mu je večna slava i neka počiva u miru.